Bulgursalat med Kimchi

Bulgur er et næringsrikt kornprodukt som er tilgjengelig i flere forskjellige varianter. Tilberedning av bulgur er enkel; den skal bløtlegges i kokende vann kunn i noen få minutter så er den er klar til bruk.

^

2 porsjoner

^

under 30 min

^

enkel

Ingredienser

1 kopp kokt bulgur
1 gul paprika
1/2 squash
1 liten rødløk
1 kopp med Kimchi
2 – 3 ss olivenolje
salt
pepper
en håndfull persille

Fremgangsmåte

01.

Begynn med å koke bulgur som anvist på pakken. Mens bulguren koker, skjær paprikaen i mindre biter (ca. 2×3 cm), squashen i tynne skiver, og løken i åttedeler. Sett hver grønnsak til side for seg slik at de ikke blander seg.

02.

Det finnes to måter å tilberede grønnsakene på, enten på grillen, eller i en stekepanne. For grilling, bland 2 ss olivenolje med salt og vend grønnsakene i blandingen før du griller dem.

03.

Eller så kan du tilberede grønnsakene i en stekepanne. Start med å steke paprikaen, dryss litt pepper over. Stek i ca. 10 minutter, dekk gjerne med lokk og husk å røre av og til. Ta de ferdigstekte paprikaene til en bolle og dekk til for å holde dem varme.

04.

Fortsetter på samme måte med å steke squashen til den blir litt brun, legg den deretter i bollen sammen med paprikaen. Gjenta prosessen med å steke løken.

05.

Mens du steker grønnsakene, hakk persille til pynt.

06.

Når alle ingrediensene er klare, server dem i en bolle og tilsett en porsjon kimchi.

ressurser

relaterte oppskrifter

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.

nettbutikk

kategorier

Klær

Disse håndlagde plaggene er sydd en time nord fra Wien. Rettferdig handel er viktig for oss og våre flinke skreddere verdsettes høyt. Spesialdesignet fra A til Å..

Hudpleie

Hudforbedrende bioteknologisk hudpleie med naturlige, veganske ingredienser for sunn og balansert hud. Klinisk testet produktsikkerhet og effekt.

ullprodukter

Sertifiserte ullprodukter av høyeste kvalitet. Ullfiber er et lite mirakel fra naturen som mennesker ikke klarer å etterligne med moderne teknologi.

Kimchi

Kimchi er fermenterte grønnsaker. Retten inneholder vitaminer, mineraler, probiotika og antioksidanter, og er blitt kåret til verdens sunneste mange ganger.
Kontakt

Madlandsvegen 650,
4334 Ålgård
post@bonvita.no

Følg oss
Betal med