beavia

pure food. pure love.

beavias misjon

Sunn mat med en dæsj kjærlighet.

Vårt misjon er å inspirere folk til å vende tilbake til seg selv og naturen gjennom god, velsmakende mat, og hjelpe dem å finne gleden på deres livets reise.

beavia

Gründerreisen

Reisen min startet i 2011. Etter å ha besøkt Midtøsten og fikk oppleve deres smakfulle måltider, begynte ideen om I love Hummus å forme seg.
Noen måneder senere startet jeg en liten familiebedrift. På bestemmors kjøkken laget jeg stadig nye varianter av hummus. Drømmen var å utvikle den beste oppskriften. Etterspørselen var stor, og det tok ikke lang tid før vi måtte utvide teamet.
I 2017 inkluderte jeg Kimchi blant produktene mine. Vi gjorde det bra! Flytting til en ny produksjonslokale, nye smaker, voksende team, eksport til nabolandene, fødselen til min sønn Joseph.
I anledning selskapets 10-årsjubileum bestemte jeg meg for å endre merkevaren fra I love Hummus til Beavia (fra latin: Happy Journey), som bedre beskriver den fremtidige retningen til selskapet, utviklingen av produktene våre og min lykkelige reise.

Ingredienser

Velsmakende og sunt

Beavias produkter er helt naturlige uten kunstige tilsetninger og konserveringsmidler. Beavia bruker kun råvarer av høyeste kvalitet, og kjøper råvarer lokalt etter sesong når det er mulig.

Alle grønnsakene renses og kuttes for hånd, og inspiseres grundig for å fjerne eventuelle urenheter. Den hemmelige ingrediensen er en klype kjærlighet.

Vi støtter kvalitetsprodusenter og rene råvarer, ikke de billigste prisene.

Våre daglige bærekraftstiltak

bærekraft

Bærekraft har blitt en viktig del av vår reise.
Vi komposterer, resirkulerer, og ønsker å gå fullt over til solenergi i fremtiden.

Vi deltar i EKO-KOM emballasjeavfallssortering og resirkuleringssystem, som er et av de største miljøprosjektene i Tsjekkia.

Alt vårt emballasjemateriale er fullt resirkulerbart og kan brukes igjen (reuse – recycle). Vi har nylig gått over til vannavtakbare etiketter på alle våre fermenterte produkter slik at disse lettere kan resirkuleres.

nettbutikk

produkter

kimchi

Kimchi er perfekt både som tilbehør og som ingrediens til utallige retter. En sunn og velsmakende siderett til omeletten, tillegg til baguetter, tortillas, og som en dæsj i salaten. Kimchi passer både til kjøttretter og grønnsaksretter.

Viser alle 5 resultater

BRA FOR HELSEN OG IMMUNSYSTEMET

fermentert mat

Beavias produkter er helt naturlige uten kunstige tilsetninger og konserveringsmidler. Beavia bruker kun råvarer av høyeste kvalitet, og kjøper råvarer lokalt etter sesong når det er mulig.
Alle grønnsakene renses og kuttes for hånd, og inspiseres grundig for å fjerne eventuelle urenheter. Den hemmelige ingrediensen er en klype kjærlighet.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Bio
R

Næringsrikt

Fermenterte grønnsaker inneholder masse vitaminer og mineraler, samt probiotika og kraftfulle antioksidanter, og har blitt kåret til verdens sunneste mange ganger.

sunt

Fermenterte produkter forbedrer balansen i tarmkanalens mikroflora, hjelper med fordøyelsen, øker immuniteten, og hjelper det kardiovaskulære systemet i tillegg til mange andre helsemessige fordeler.

naturlig

Alle våre produkter er helt naturlige uten konserveringsmidler og fargestoffer. De inneholder ikke gluten eller laktose. Alle råvarene er nøye utvalgte. Det brukes IKKE genmodifiserte ingredienser til produksjon.

nettbutikk

kategorier

Klær

Disse håndlagde plaggene er sydd en time nord fra Wien. Rettferdig handel er viktig for oss og våre flinke skreddere verdsettes høyt. Spesialdesignet fra A til Å..

Hudpleie

Hudforbedrende bioteknologisk hudpleie med naturlige, veganske ingredienser for sunn og balansert hud. Klinisk testet produktsikkerhet og effekt.

ullprodukter

Sertifiserte ullprodukter av høyeste kvalitet. Ullfiber er et lite mirakel fra naturen som mennesker ikke klarer å etterligne med moderne teknologi.

Kimchi

Kimchi er fermenterte grønnsaker. Retten inneholder vitaminer, mineraler, probiotika og antioksidanter, og er blitt kåret til verdens sunneste mange ganger.

angus

Angus er kvalitetskjøtt av storfe. Kjøttet er anerkjent over hele verden for den nydelige smaken og de møreste biffene.
Kontakt

Madlandsvegen 650,
4334 Ålgård
post@bonvita.no

Følg oss
Betal med