Fermentert mat

kimchi

Kimchi er perfekt både som tilbehør og som ingrediens til utallige retter. En sunn og velsmakende siderett til omeletten, tillegg til baguetter, tortillas, og som en dæsj i salaten. Kimchi passer både til kjøttretter og grønnsaksretter.

Viser alle 5 resultater

BRA FOR HELSEN OG IMMUNSYSTEMET

fermentert mat

Beavias produkter er helt naturlige uten kunstige tilsetninger og konserveringsmidler. Beavia bruker kun råvarer av høyeste kvalitet, og kjøper råvarer lokalt etter sesong når det er mulig.
Alle grønnsakene renses og kuttes for hånd, og inspiseres grundig for å fjerne eventuelle urenheter. Den hemmelige ingrediensen er en klype kjærlighet.

R

Næringsrikt

Fermenterte grønnsaker inneholder masse vitaminer og mineraler, samt probiotika og kraftfulle antioksidanter, og har blitt kåret til verdens sunneste mange ganger.

sunt

Fermenterte produkter forbedrer balansen i tarmkanalens mikroflora, hjelper med fordøyelsen, øker immuniteten, og hjelper det kardiovaskulære systemet i tillegg til mange andre helsemessige fordeler.

naturlig

Alle våre produkter er helt naturlige uten konserveringsmidler og fargestoffer. De inneholder ikke gluten eller laktose. Alle råvarene er nøye utvalgte. Det brukes IKKE genmodifiserte ingredienser til produksjon.

nettbutikk

kategorier

Klær

Disse håndlagde plaggene er sydd en time nord fra Wien. Rettferdig handel er viktig for oss og våre flinke skreddere verdsettes høyt. Spesialdesignet fra A til Å..

Hudpleie

Hudforbedrende bioteknologisk hudpleie med naturlige, veganske ingredienser for sunn og balansert hud. Klinisk testet produktsikkerhet og effekt.

ullprodukter

Sertifiserte ullprodukter av høyeste kvalitet. Ullfiber er et lite mirakel fra naturen som mennesker ikke klarer å etterligne med moderne teknologi.

Kimchi

Kimchi er fermenterte grønnsaker. Retten inneholder vitaminer, mineraler, probiotika og antioksidanter, og er blitt kåret til verdens sunneste mange ganger.
Kontakt

Madlandsvegen 650,
4334 Ålgård
post@bonvita.no

Følg oss
Betal med