Ren bioteknologisk hudpleie

antü SERIE

Produkter fra Antü serien gjenoppretter hudbarrieren og redusere oksidativt stress.
Spesielt egnet for sensitiv og tørr hud.

Viser alle 5 resultater

BIA SERIE

Produkter i Bia serien gir fuktighet og næring og reparerer flassende hud.
Spesielt eget for tørr, flassende eller kløende hud som trenger ekstra næring.

Viser alle 3 resultater

SHAANT SERIE

Produkter i Shaant serien reduser overflødig olje, minimerer porene og lindrer rødhet.
Spesielt egnet for fet og akne-utsatt hud.

Kommer til Norge i juni.

Handlekurv

ren Hudforbedrende hudpleie

Codex Labs

Codex Beauty Labs er en plantebasert bioteknologisk hudpleie. Disse rene og naturlige produktene gir betydelige og klinisk beviste hudpleiefordeler, og støtter balansen i hudens mikrobiom. Codex Beauty Labs er anerkjent av National Eczema Assosiation, National Psoriasis Foundation, og utmerker seg med en rekke patenter og sertifiseringer.

Alle produktene er pakket uten tilgang til luft og opprettholder sin kvalitet og renhet takket være patenterte system PreservX®. Dette plantebaserte konserveringsmiddelet støtter mikrobiomet, og forbedrer også hudens fuktighet og barrierefunksjon. PreservX® er basert på bioteknologiske gjæringer og organiske syrer, ikke fossilt brensel. Just pure nature.

Plantebasert

Hvert produkt består av de reneste urter og planteingredienser.
Codex Labs er bla. sertifisert av EcoCert COSMOS NATURAL.

data-backed

Codex Labs gjennomfører kliniske tester og publiserer dataene for å bevise hvordan produktene deres fungerer. Du vil se reelle resultater på huden din.

Miljøfokus

Codex Labs minimerer miljøpåvirkningen i alle aspekter av driften. De er fokusert på å være karbonnøytrale, rense plast i havet og beskytte biologisk mangfold.

nettbutikk

kategorier

Klær

Disse håndlagde plaggene er sydd en time nord fra Wien. Rettferdig handel er viktig for oss og våre flinke skreddere verdsettes høyt. Spesialdesignet fra A til Å..

Hudpleie

Hudforbedrende bioteknologisk hudpleie med naturlige, veganske ingredienser for sunn og balansert hud. Klinisk testet produktsikkerhet og effekt.

ullprodukter

Sertifiserte ullprodukter av høyeste kvalitet. Ullfiber er et lite mirakel fra naturen som mennesker ikke klarer å etterligne med moderne teknologi.

Kimchi

Kimchi er fermenterte grønnsaker. Retten inneholder vitaminer, mineraler, probiotika og antioksidanter, og er blitt kåret til verdens sunneste mange ganger.

angus

Angus er kvalitetskjøtt av storfe. Kjøttet er anerkjent over hele verden for den nydelige smaken og de møreste biffene.
Kontakt

Madlandsvegen 650,
4334 Ålgård
post@bonvita.no

Følg oss
Betal med