Ren bioteknologisk hudpleie

antü SERIE

Produkter fra Antü serien gjenoppretter hudbarrieren og redusere oksidativt stress.
Spesielt egnet for sensitiv og tørr hud.

Viser alle 5 resultater

BIA SERIE

Produkter i Bia serien gir fuktighet og næring og reparerer flassende hud.
Spesielt eget for tørr, flassende eller kløende hud som trenger ekstra næring.

Viser alle 3 resultater

SHAANT SERIE

Produkter i Shaant serien reduser overflødig olje, minimerer porene og lindrer rødhet.
Spesielt egnet for fet og akne-utsatt hud.

ren Hudforbedrende hudpleie

Codex Labs

Codex Beauty Labs er en plantebasert bioteknologisk hudpleie. Disse rene og naturlige produktene gir betydelige og klinisk beviste hudpleiefordeler, og støtter balansen i hudens mikrobiom. Codex Beauty Labs er anerkjent av National Eczema Assosiation, National Psoriasis Foundation, og utmerker seg med en rekke patenter og sertifiseringer.

Alle produktene er pakket uten tilgang til luft og opprettholder sin kvalitet og renhet takket være patenterte system PreservX®. Dette plantebaserte konserveringsmiddelet støtter mikrobiomet, og forbedrer også hudens fuktighet og barrierefunksjon. PreservX® er basert på bioteknologiske gjæringer og organiske syrer, ikke fossilt brensel. Just pure nature.

Plantebasert

Hvert produkt består av de reneste urter og planteingredienser.
Codex Labs er bla. sertifisert av EcoCert COSMOS NATURAL.

data-backed

Codex Labs gjennomfører kliniske tester og publiserer dataene for å bevise hvordan produktene deres fungerer. Du vil se reelle resultater på huden din.

Miljøfokus

Codex Labs minimerer miljøpåvirkningen i alle aspekter av driften. De er fokusert på å være karbonnøytrale, rense plast i havet og beskytte biologisk mangfold.

nettbutikk

kategorier

Selvhjelpsverktøy

Opplever du angst og depresjonssymptomer?
Vårt selvhjelpsverktøy tilbyr støtte
og veiledning for å forbedre din psykiske helse.

Fermentert mat

Probiotikaene som finnes i fermenterte matvarer, ikke bare støtter en sunn tarmflora og immunsystem, men de har også vist seg å påvirke mikrobiomet i tarmen, noe som kan ha betydning for psykisk helse og trivsel.

ullprodukter

Sertifiserte ullprodukter av høyeste kvalitet. Ullfiber er et lite mirakel fra naturen som mennesker ikke klarer å etterligne med moderne teknologi.

foredrag

Vi tilbyr foredrag om psykisk helse, skreddersydd for ulike behov og målgrupper. Vi har utviklet spesifikke foredrag, men vi er også åpne for å tilpasse innholdet etter arrangørens ønsker og behov.
Kontakt

Madlandsvegen 650,
4334 Ålgård
post@bonvita.no

Følg oss
Betal med