Kjøttprodukter

KJØTTPRODUKTER

Viser alle 3 resultater

Handlekurv

Kvalitetsprodukter fra lykkelige dyr

angus og lam

Vår gård ligger på Vølstad i naturskjønne omgivelser, ved foten til Madlandsfjellet. Vi har fokus på trivsel, kvalitet og dyrevelferd, og vi ønsker å forvalte gården og naturens ressurser med omhu.
Bruk av utmark verner det biologiske mangfoldet. Mange planter og nyttige insekter, som bier, er avhengige av beitedyrene for å klare seg.
Samtidig klarer beitedyr å utnytte en ressurs som ellers ikke kan brukes til matproduksjon.
Her får du kortreist, miljøvennlig og rettferdig mat fra lykkelige dyr.

R

Trygg mat og friske dyr

Norske dyr er blant de friskeste i verden. Norsk landbruk bruker minst antibiotika i Europa. Hos oss får du alltid kjøtt uten antibiotika.

Miljøvennlig landbruk

Det at våre kyr og sauer går fritt og beiter ute, er et bra klimatiltak da beiting bidrar til karbonlagring i jorda og opprettholder kulturlandskapet.

fritt og fredelig liv

Våre dyr går ute både på kulturbeite og fjellbeite så lenge været tillater det, og vi tilbringer mye tid sammen med dem.

Er dine favoritter utsolgt?

forhåndsbestill da Vel!

Er dine favoritter utsolgt? Eller har du noen spesielle ønsker? Vi kan skreddersy tilbudet etter dine ønsker.
Ta gjerne kontakt for mer informasjon!

w

Spør oss

Ønsker du å bestille en kasse med mange ulike stykningsdeler for å få en rabattert pris? Vil du bestille et helt lam? Ønsker du en spesiell stykningsdel som ikke er tilgjengelig i butikken, som for eksempel costilla?

l

tilbud

Vi kommer tilbake med et skreddersydd tilbud. 

levering

Leveringstid av kjøtt kan variere. Har dyret ikke blitt slaktet ennå, må du forberede deg på 6-8 ukers ventetid fordi kjøttet må også mørnes før videreforedling. Du blir informert om estimert leveringsdato når du bestiller.

nettbutikk

kategorier

Klær

Disse håndlagde plaggene er sydd en time nord fra Wien. Rettferdig handel er viktig for oss og våre flinke skreddere verdsettes høyt. Spesialdesignet fra A til Å..

Hudpleie

Hudforbedrende bioteknologisk hudpleie med naturlige, veganske ingredienser for sunn og balansert hud. Klinisk testet produktsikkerhet og effekt.

ullprodukter

Sertifiserte ullprodukter av høyeste kvalitet. Ullfiber er et lite mirakel fra naturen som mennesker ikke klarer å etterligne med moderne teknologi.

Kimchi

Kimchi er fermenterte grønnsaker. Retten inneholder vitaminer, mineraler, probiotika og antioksidanter, og er blitt kåret til verdens sunneste mange ganger.

angus

Angus er kvalitetskjøtt av storfe. Kjøttet er anerkjent over hele verden for den nydelige smaken og de møreste biffene.
Kontakt

Madlandsvegen 650,
4334 Ålgård
post@bonvita.no

Følg oss
Betal med