Å leve et balansert liv

våre verdier

Navnet Bonvita er inspirert av latinske «bona» og «vitae»,
og vi oversetter ordet Bonvita som «et godt liv”.

Det er viktig for oss at de som bryr seg om miljø og kvalitet skal lykkes, og vi brenner for at små produsenter og bærekraftige produkter skal bli mer synlige på markedet.

Vi ønsker å ta vare på mennesker, naturen, dyr, miljø og planeten vår på en vis og omsorgsfull måte. Vi ønsker å gi deg påfyll av inspirasjon, glede, kvalitetsprodukter og informasjon om en bærekraftig livsstil presentert i enkle steg-for-steg trinn.

En kan bare se riktig med hjertet.

Det vesentlige er usynlig for øyet.

Antoine de Saint-Exupéry

Ta vare både på planeten og menneskene

Bærekraft
som livsstil

Hvorfor er bærekraft viktig for oss? Bærekraft handler om å ta bevisste valg i dag som vil ha en positiv innvirkning både på oss og planeten i morgen. Bærekraft beskriver det som er sunt, levedyktig, skånsomt, balansert og stødig. Det er en mindfull livsstil som tar vare på våre behov uten å ødelegge for fremtidige generasjoner.

Bærekraft for oss betyr det å kunne forbedre livsbalansen vår. En mer minimalistisk tilnærming til livet kan skape mer rom for glede, fred og ro i en hektisk hverdag. I stedet for å strebe etter det å skape mer og raskere, ønsker vi å fokusere på å gjøre ting bedre, på en mer omtenksom og ansvarlig måte.

Vi tror på at det er mulig å produsere gode produkter uten å bruke unødvendige tilsetningsstoffer, giftstoffer, og uten å ødelegge naturen.

Bærekraftig livsstil er avgjørende for helsen vår – og planetens helse.

Faren min døde av kreft i en alder av 43.
Han var en enestående mann som blant annet lærte meg at vi skulle:

— forlat verden litt bedre enn da du fant den.

… og det ble mitt oppdrag for livet.

Daniela Lima, gründer av Bonvita

Kontakt

Madlandsvegen 650,
4334 Ålgård
post@bonvita.no

Følg oss
Betal med