Ullprodukter

trening

Opplev en følelse av velvære.

Viser alle 2 resultater

dyner

Dyner i ull er et godt valg for sunn og komfortabel søvn. Saueull er et naturlig, fornybart materiale med en rekke gode egenskaper – blant annet er det antibakterielt og anti-allergifremkallende.

Viser alle 3 resultater

puter

Se vår sovepute i merinoull, 70x90cm:

puter

Se vår sovepute i merinoull, 35x55cm:

Viser alle 6 resultater

Lakener

Ønsker en annen størrelse? Ta gjerne kontakt! Leveringstid på spesialbestilling er ca 14 dager.

Viser alle 2 resultater

Handlekurv

fornybar naturmirakel

Ullprodukter

Ullfiber er et lite naturmirakel som mennesker ikke klarer å etterligne med moderne teknologi. Våre forfedre har brukt ull for generasjoner, og ull har i dag blitt en uerstattelig del av enhver husholdning som gir varme og komfort til hele familien.

R

Funksjonelt materiale

En av de mange fordelene med ull er temperaturstabiliteten. Ullen holder deg varm selv om du svetter eller blir våt. Den leder også bort overflødig fuktighet fra huden, slik at man alltid føler seg deilig tørr.

velgjørende komfort

Den tørre varmen som ull kan skape hjelper mot muskel-, ledd- og ryggsmerter. Ullbelter og seler vil varme opp det såre stedet, og hjelpe kroppen til å regenerere seg raskere.

enkelt Vedlikehold

Takket være strukturen til ullfiberen og beskyttelse med naturlig lanolin, formerer ikke bakterier og midd seg i ullen. Dette gjør ull til et materiale som egner seg veldig godt for barn og allergikere samtidig som det letter vedlikeholdet.

nettbutikk

kategorier

Klær

Disse håndlagde plaggene er sydd en time nord fra Wien. Rettferdig handel er viktig for oss og våre flinke skreddere verdsettes høyt. Spesialdesignet fra A til Å..

Hudpleie

Hudforbedrende bioteknologisk hudpleie med naturlige, veganske ingredienser for sunn og balansert hud. Klinisk testet produktsikkerhet og effekt.

ullprodukter

Sertifiserte ullprodukter av høyeste kvalitet. Ullfiber er et lite mirakel fra naturen som mennesker ikke klarer å etterligne med moderne teknologi.

Kimchi

Kimchi er fermenterte grønnsaker. Retten inneholder vitaminer, mineraler, probiotika og antioksidanter, og er blitt kåret til verdens sunneste mange ganger.

angus

Angus er kvalitetskjøtt av storfe. Kjøttet er anerkjent over hele verden for den nydelige smaken og de møreste biffene.
Kontakt

Madlandsvegen 650,
4334 Ålgård
post@bonvita.no

Følg oss
Betal med