Ullprodukter

trening

Opplev en følelse av velvære.

Viser alle 2 resultater

hjelpemidler

Merinoull gir tørr varme som er gunstig for menneskers helse og bidrar til muskelavslapping og lindrer smerter. Merinoull er også anti-allergifremkallende og antibakteriell, noe som gjør dem godt egnet for allergikere.

Viser alle 10 resultater

Lakener

Ønsker en annen størrelse? Ta gjerne kontakt! Leveringstid på spesialbestilling er ca 14 dager.

Viser alle 2 resultater

dyner

Dyner i ull er et godt valg for sunn og komfortabel søvn. Saueull er et naturlig, fornybart materiale med en rekke gode egenskaper – blant annet er det antibakterielt og anti-allergifremkallende.

Viser alle 3 resultater

soveputer

Se vår sovepute i merinoull, 35x55cm:

puter

Se vår sovepute i merinoull, 70x90cm:

Viser alle 2 resultater

fornybar naturmirakel

Ullprodukter

Ullfiber er et lite naturmirakel som mennesker ikke klarer å etterligne med moderne teknologi. Våre forfedre har brukt ull for generasjoner, og ull har i dag blitt en uerstattelig del av enhver husholdning som gir varme og komfort til hele familien.

R

Funksjonelt materiale

En av de mange fordelene med ull er temperaturstabiliteten. Ullen holder deg varm selv om du svetter eller blir våt. Den leder også bort overflødig fuktighet fra huden, slik at man alltid føler seg deilig tørr.

velgjørende komfort

Den tørre varmen som ull kan skape hjelper mot muskel-, ledd- og ryggsmerter. Ullbelter og seler vil varme opp det såre stedet, og hjelpe kroppen til å regenerere seg raskere.

enkelt Vedlikehold

Takket være strukturen til ullfiberen og beskyttelse med naturlig lanolin, formerer ikke bakterier og midd seg i ullen. Dette gjør ull til et materiale som egner seg veldig godt for barn og allergikere samtidig som det letter vedlikeholdet.

nettbutikk

kategorier

Selvhjelpsverktøy

Opplever du angst og depresjonssymptomer?
Vårt selvhjelpsverktøy tilbyr støtte
og veiledning for å forbedre din psykiske helse.

Fermentert mat

Probiotikaene som finnes i fermenterte matvarer, ikke bare støtter en sunn tarmflora og immunsystem, men de har også vist seg å påvirke mikrobiomet i tarmen, noe som kan ha betydning for psykisk helse og trivsel.

ullprodukter

Sertifiserte ullprodukter av høyeste kvalitet. Ullfiber er et lite mirakel fra naturen som mennesker ikke klarer å etterligne med moderne teknologi.

foredrag

Vi tilbyr foredrag om psykisk helse, skreddersydd for ulike behov og målgrupper. Vi har utviklet spesifikke foredrag, men vi er også åpne for å tilpasse innholdet etter arrangørens ønsker og behov.
Kontakt

Madlandsvegen 650,
4334 Ålgård
post@bonvita.no

Følg oss
Betal med